OWL Látogatóink online leveléből, ill. kapcsolódó weblapokról idézünk:
OWL Aki pedig úgy érzi, hogy kiemelkedően magas intelligenciával rendelkezik, keresse a Szuper-Q8 sorozatot. ...
Az oldal szerkesztői nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a fiatalok szem előtt tartsák: "az olvasást - és persze a tartalmas beszélgetéseket - semmilyen eszköz vagy digitális adattömeg sem képes pótolni!"
Ennél jobb zárszót nem is mondhatnánk, esetleg még annyi: aki nem ismeri, minél előbb fedezze fel a Bagoly birodalmát. ...
 
OWLRészletek egy kulturális honlapról:
OWL "T. Bagoly!   Véleményem a Szupernyolcas sorozatról: röviden: szuper !!!!  Kicsit bővebben:
A tudás átjárhatóság: pont ez az amit mindig hiányoltam a hagyományos oktatásban. Anno... mikor érettségire készültem, akkor volt olyan érzésem, hogy "csőlátásunk" volt az egyes megtanult tantárgyakban. Emlékszem pl. mikor egy történelmi tételbe irodalmi vonatkozásokat is bevontam, a tanár ugyan pozitivan értékelte, de meg is lepődött, holott ennek természetesnek kellett volna lennie.
Szupernyolcas sorozat módszere: nagyon jó, mert minden olyan ismeret (saját tapasztalat) amit egy feltett kérdés alapján saját magunk "bányászunk" ki (lexikon, google,stb.) sokkal jobban és maradandóbban rögzül elménkben, mint egy különösebb fáradozás nélkül, készen kapott információ.
Üdv.: Tapcsi"
OWL "Okosodom, és ez a lényeg. Olyan dolgokat tudok meg, amelyekre még álmomban sem gondoltam volna, hogy létezik."
OWL Nagyon "áldásosnak" tartom a Bagoly ténykedését, a könyvtárunkba látogató fiatal olvasók is szívesen időznek ezen az oldalon, sőt, az érdeklődésre való tekintettel hamarosan műveltségi vetélkedőt is szervezünk részükre.
OWL "Kikapcsolódás és tartalmas időtöltés, szórakozás és pihentető játék. Rengeteget tanulok is, köszönöm az Alkotóknak!"
OWL "Kedvelt időtöltésem, sokakra ráférne ebből TANULNI!!!"
OWL "Rendkívül sokszínű, játszva tanító műveltségfejlesztő a portál."
OWL "Sokat játszottam ezzel a kvízzel - szerintem a legjobb az összes között!"
OWLOWLOWL

Ha még nem tetted meg, vagy közben változott a véleményed, kérjük, töltsd ki online kérdőívünket!
 

Köszönjük, kedves Látogatók!

Üdvözlettel.
a még mindig szakadatlanul tanuló Bagoly